Afzuiging voor Bake-tainer

Dutch Blower steunt stichting The Breadhouse, deze stichting heeft als doel om hongerigen te voeden en zijn zeer gepassioneerd om daar waar nodig het verschil te kunnen maken door middel van bakkerijen op te zetten in arme gebieden, waardoor het Broodhuis (betekenis van de naam Bethlehem) als huis (bakkerij) mag fungeren om hongerigen te voorzien van dagelijks brood.

Projecten

In de afgelopen jaren hebben ze 2 bakkerijen in Elandsdoorn Zuid Afrika, 5 bakkerijen in Armenië, 1 in Pretoria, 1 in Jeffrey’s Bay en 1 in Port Elisabeth in Zuid Afrika opgezet. In deze bakkerijen worden broden gebakken om de lokale bevolking te voorzien van hun eerste levensbehoefte; brood.

Deze projecten zijn mede mogelijk gemaakt door samen te werken met ter Haar bakkerijmachines en goede doelen organisaties als stichting Kom Over En Help en stichting Wilde Ganzen.

Afzuiging

Dutch Blower heeft de afzuiging geleverd voor de bake-tainer dit is een mobiele bakkerij opgebouwd uit zeecontainers zodat deze op verschillende plaatsten over de wereld kan worden ingezet. Onder andere in arme landen, oorlogsgebieden en vluchtelingen kampen.

Beurs Bakkersvak te Gorinchem

De eerste bake-tainer is 4 en 5 maart tentoongesteld op de beurs Bakkersvak in evenementenhal te Gorinchem. Wilt u meer weten over dit prachtige initiatief? Ga dan naar de website van The breadhouse: www.thebreadhouse.org

Copyright 2019: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL