Energie Investeringsaftrek (EIA) op onze duurzame luchtbehandelingskasten

Energie Investeringsaftrek (EIA)

Gaat u investeren in een luchtbehandelingskast? Dutch Blower wijst u graag op de mogelijkheid gebruik te maken van belastingvoordeel op uw aanschaf. Via de Energie Investeringsaftrek (EIA) mag u een percentage van de aanschafkosten in mindering brengen op de winstbelasting, dit levert u een netto financieel voordeel op van 13,6 % van de kosten.

De EIA is bedoeld voor investeringen in energievriendelijke onderdelen en bedrijfsmiddelen, die voorkomen op de Energielijst. De extra belastingaftrek waar u met de EIA recht op heeft, bedraagt 54,5% van de fiscale winst. U kunt nog tot drie maanden na opdrachtverstrekking subsidie aanvragen.

Vindsubsidies

Dutch Blower werkt op het gebied van subsidies samen met Vindsubsidies. Dit adviesbureau kan u ook ondersteunen bij uw EIA-aanvraag voor uw luchtbehandelingskast.Vindsubsidies ondersteunt al meer dan 20 jaar ondernemers bij het benutten van financieringskansen voor investeringen. Vindsubsidies heeft een team Energie en Duurzaamheid dat bestaat uit acht consultants.Vindsubsidies werkt ook op basis van ‘no cure, no pay’. 

Download hier de brochure:

 

Copyright 2019: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL