Hygiënische uitvoering voor Nestlé.

Voor het conditioneren van de laboratoriumruimte bij Nestlé in Nunspeet heeft Dutch Blower de luchtbehandelingskast geleverd.

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Nestlé is bekend van merken als Maggi, Nescafé, Kitkat en Nesquik. Bij Nestlé streeft men constant naar de beste kwaliteit en de beste service. Zij dragen op een nuchtere manier zorg voor goede en gezonde voeding, waarbij je “goed voelen” centraal staat, ofwel: Nestlé Good Food, Good Life. Nestlé werkt in Nunspeet met een team van ruim 280 mensen aan het produceren en verpakken van zuigelingenvoeding die over de hele wereld wordt verkocht.

Dutch Blower heeft een kast geleverd voor de laboratoriumruimte. De luchtbehandelingskast is inwendig volledig opgebouwd uit RVS304 en de bodem is voorzien van sterk aflopende afgelaste RVS304 lekbakken voorzien van afvoer. De binnenzijde van de unit is glad uitgevoerd om vuilophoping te voorkomen. Naast het verwarmen en koelen door middel van RVS waterbatterijen, beschikt de unit over een bevochtigingssectie, H13 HEPA filters en een compleet schakelpaneel met Priva regeling. De unit is in één deel geleverd en staat op een solide volbad verzinkt onderslagframe.

Copyright 2019: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL