Voeding

Voeding

Wanneer u op zoek bent naar een luchtbehandelingskast voor de voedingsmiddelenindustrie,...

Meer info

LBK lab Nestlé Nunspeet

Voor het conditioneren van de laboratoriumruimte bij Nestlé in Nunspeet heeft Dutch Blower de luchtbehandelingskast geleverd.

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Nestlé is bekend van merken als Maggi, Nescafé, Kitkat en Nesquik. Bij Nestlé streven men constant naar de beste kwaliteit en de beste service. Nestlé draagt op een nuchtere manier zorg voor goede en gezonde voeding, waarbij "je goed voelen" centraal staat, ofwel: Nestlé Good Food, Good Life. In Nunspeet werkt men met een team van ruim 280 mensen aan het produceren en verpakken van zuigelingenvoeding die over de hele wereld wordt verkocht.

Dutch Blower heeft een kast geleverd voor de laboratoriumruimte. De luchtbehandelingskast is inwendig volledig opgebouwd uit RVS304 en de bodem is voorzien van sterk aflopende afgelaste RVS304 lekbakken voorzien van afvoer. De binnenzijde van de unit is glad uitgevoerd om vuilophoping te voorkomen. Naast het verwarmen en koelen door middel van RVS waterbaterijen beschikt de unit over een bevochtigingssectie, H13 HEPA filters en een compleet schakelpaneel met Priva regeling. De unit is in één deel geleverd en staat op een solide volbad verzinkt onderslagframe.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie?

Copyright 2019: Dutch Blower

ISO

sbb

Design en Techniek PXL